menu

Baanpermissie Winteractie 2022-2023 slechts € 149,- !!!

Meer golfcursus

 

Baanpermissie cursus Winteractie 2020-2021!!

Informatie:

In de maanden vanaf december 2022 tot 1 april 2023 doen wij u een wel héél aantrekkelijk aanbod: leer in 2 dagen golfen voor slechts € 149,- !!! Let op: dit is tijdelijke actie!

Wij leren u in 2 dagen alle essentials van het golfen tot op het niveau Baanpermissie. Oftewel, een officiële permissie (volgens de normen van de Nederlandse Golf Federatie) waarmee u zelfstandig op onze 9 holes golfbaan kunt spelen. De cursus is uiteraard incl. gebruik van álle faciliteiten, inzet van gecertificeerde golfprofessionals, gebruik materialen & ballen, theorie- en praktijkexamen. Graag willen wij u laten zien dat Golf uitdagend, niet duur en (ont)spannend kan zijn.

Kosten en voorwaarden:
De kosten van de cursus zijn incl. gebruik oefenfaciliteiten, inzet van gecertificeerde golfprofessionals, gebruik golfbaan, gebruik materialen & -ballen, theorieboekje! De cursus wordt gegeven door de golfprofessionals van Golfschool Soestduinen in Soest. Totale kosten per deelnemer bedragen nu tijdelijk € 149,-!!! Normaal gesproken is dit € 249,-. Het bedrag is excl. horeca en NGF-registratie. U dient te cursus te aanvaarden in de actieperiode dus tussen 1 december 2022 – 1 maart 2023. Het volgen van de cursus kan élke eerste volledige weekend van de maanden januari, februari, maart, april en mei 2022. Zie hiervoor de beschikbare datum als u de cursus online gaat boeken.

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Via mail naar mail@golfmember.nl of telefonisch via 035-2082835.

Leveringsvoorwaarden
Door aanmelding accepteert u onze algemene- en leveringsvoorwaarden.


€ 149,-

Aanmelden