menu

Gratis Les bij uw lidmaatschap – 2021

Meer golfcursus

Gratis Les behorend bij álle Golfmemberships óók in 2021 !

Informatie
Golfmember zorgt behalve voor uw NGF-registratie óók voor éxtra privileges. Daarom kunnen nu per 1 juli 2019 álle abonnementhouders gebruik maken van 1 uur gratis les! Leden met een Ultimate pakket krijgen zelfs 2 uur gratis les. Op deze manier heeft u maximaal rendement van uw lidmaatschap. Elke golfer heeft zo nu en dan een les nodig om verkeerde handelingen of bewegingen (die er zijn ingeslopen) er uit te halen. U krijgt les van gecertificeerde golfprofessionals.

Kosten en voorwaarden
De kosten van deze les zijn incl. gebruik oefenfaciliteiten, golfprofessional, gebruik ballen zijn geheel gratis!! Alle lessen worden centraal in het land gegeven comfortabel centraal in het land bij Golfpark Soestduinen tussen Soesterberg en Soest.

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Via mail naar mail@golfmember.nl of telefonisch via 035-2082835. Onderstaand kunt u zélf uw datum kiezen en u zelf opgeven.

Cursusthema’s Korte uitleg

 • Swing:   wie wil er niet consistenter zijn met de lange slagen? Onder begeleiding van onze professionals worden de grondslagen van een goede swing (Grip – Oplijnen – Houding) herhaald en werkt u aan het verbeteren van richting en afstand van uw slagen.
 • Putten:  de laatste 10 centimeter telt net zo als de eerste 200 meter. Werk onder begeleiding van onze professionals aan het worden van een consistente en zelfverzekerde putter om uw score te gaan verbeteren.
 • Bunker+Chip:  de green gemist, en dan? Vaak zorgt een ligging in het zand of in de rough vlakbij de green voor veel onzekerheid. Onder begeleiding van onze professionals overwint u de bunker en lastige chip-shots, en zult u vanuit deze liggingen dichter bij de vlag uit kunnen komen.
 • Pitch+Recovery:  zelfs de beste spelers missen wel eens een fairway en moeten een recovery shot uitvoeren of opleggen. Leer onder begeleiding van onze professionals om deze recovery shots uit te voeren en zo min mogelijk slagen te verliezen, en om lay-ups op te volgen met een solide pitch naar de vlag.

Gratis lesdata in 2021    

 • 02 – Januari        Putten + Swing
 • 06 – Februari      Pitch/Recovery + Putten
 • 06 – Maart           Swing + Bunker/Chip
 • 03 – April             Bunker/Chip + Pitch/Recovery
 • 01 – Mei                Putten + Swing
 • 05 – juni               Pitch/Recovery + Putten
 • 03 – juli                Swing + Bunker/Chip


€ Gratis 1 uur voor álle abonnementhouders!

Aanmelden