menu

Gratis Les bij uw lidmaatschap – 2023

Meer golfcursus

Gratis Les behorend bij álle Golfmemberships óók in 2023 ! 

Informatie
Golfmember zorgt behalve voor uw NGF-registratie óók voor éxtra privileges. Daarom kunnen nu álle abonnementhouders jaarlijks gebruik maken van 1 uur gratis les!  Op deze manier heeft u maximaal rendement van uw lidmaatschap. Elke golfer heeft zo nu en dan een les nodig om verkeerde handelingen of bewegingen (die er zijn ingeslopen) er uit te halen. U krijgt les van gecertificeerde golfprofessionals.

Kosten en voorwaarden
De kosten van deze les zijn incl. gebruik oefenfaciliteiten, golfprofessional, gebruik ballen zijn geheel gratis!! Alle lessen worden centraal in het land gegeven comfortabel centraal in het land bij Golfpark Soestduinen (nagenoeg direct aan de A28) tussen Soesterberg en Soest.

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Via mail naar mail@golfmember.nl of telefonisch via 035-2082835. Onderstaand kunt u zélf uw datum kiezen en u zelf opgeven.

Gratis lesdata in 2023   

De gratis lessen zijn altijd op de tweede zaterdag van de maand tussen 13.00-14.00 uur. Stuur ons een mailtje naar aanmelding@golfmember.nl en wij bevestigen de gratis les, datum én exacte uur.

  • 9 juli
  • 13 augustus
  • 10 september
  • 8 oktober
  • 12 november
  • 10 december


€ Gratis 1 uur voor álle abonnementhouders!

Aanmelden