menu

GVB Refresh cursus € 95,-

Meer golfcursus


Update je golfvaardigheid & golfkennis in slechts 1 dag

Informatie
U heeft ooit uw Golfvaardigheidsbewijs gehaald en er uiteindelijk weinig mee gedaan. Maar nu wilt u het golfen weer oppakken. Hoe nu verder?Voor die mensen bieden wij een GVB refresh cursus. Het programma is zo samengesteld dat alles weer boven borrelt. Alle basisoefeningen, baanles, en theorie & etiquette worden uitvoerig met u doorgenomen en geoefend. Aan het einde van de dag staat u weer op het niveau van destijds, toen u het golfvaardigheidsbewijs heeft gehaald. Een goede basis om weer te starten met uw golf carrière.

Kosten en voorwaarden
De kosten van de cursus zijn incl. gebruik oefenfaciliteiten, gebruik golfbaan, gebruik ballen, regelboekje, golfprofessional. Wilt u óók een NGF registratie via Golfmember, dan is dat excl. U kunt hiervoor na de cursus desgewenst beslissen en een keuze maken uit één van de pakketten. Totale kosten per deelnemer bedragen € 95,-. Betaling direct bij aanmelding of in ieder geval voorafgaand aan de cursus.

Cursusduur
de cursus duurt 1 dag. Uw keuze voor een datum kunt u maken wanneer u zich aanmeld.

Deelnemers
Aan deze cursus kunnen minimaal 3 en maximaal 6 mensen deelnemen.

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Via mail naar mail@golfmember.nl of telefonisch via 035-2082835.

Leveringsvoorwaarden
Bij aanmelding accepteert u onze algemene- en leveringsvoorwaarden.


€ 95,-

Aanmelden