menu

Fixing personal golfproblems

Meer golfcursus

In 1 dag je problemen verhelpen!

Informatie
Deze cursus is voor golfers die in een klein select groepje van min 2 en max. 3 personen een duidelijke inzicht willen krijgen over hun golfvaardigheid en/of oplossing willen voor persoonlijke golf technische problemen. Met behulp van verschillende (video-)analyses zullen persoonlijke “golfproblemen” inzichtelijk worden gemaakt. De golfleraar zal aan de hand van deze gegevens uitgebreid de oefeningen met u doornemen die u kunt gebruiken in uw trainingen. U krijgt de persoonlijke analyse en oefeningen uitgewerkt opgestuurd.

Kosten en voorwaarden
De kosten van de cursus zijn incl. gebruik oefenfaciliteiten, gebruik golfbaan, gebruik ballen, golfprofessional. Wilt u óók een NGF registratie via Golfmember, dan is dat excl. U kunt hiervoor na de cursus desgewenst beslissen en een keuze maken uit één van de pakketten. Totale kosten per deelnemer bedragen € 99,-. Betaling direct bij aanmelding of in ieder geval voorafgaand aan de cursus.

Cursusduur
de cursus duurt 1 dag. Uw keuze voor een datum kunt u maken wanneer u zich aanmeld.

Deelnemers
Aan deze cursus kunnen minimaal 2 en maximaal 3 mensen deelnemen.

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Via mail naar mail@golfmember.nl of telefonisch via 035-2082835.

Leveringsvoorwaarden
Bij aanmelding accepteert u onze algemene- en leveringsvoorwaarden.


€ 99,-

Aanmelden