menu

Baanpermissie / Hdc. 54 cursus

Meer golfcursus


In 3 dagen je GVB; voor échte beginners

Deze 3-daagse cursus is bedoeld voor échte beginners die in een relatief korte (aaneengesloten) tijd hun Golfvaardigheidsbewijs willen halen. De cursusdagen zijn altijd van vrijdag t/m zondag en van 09.30 – 17.00 uur. Voor alle cursussen bieden wij overnachtingsmogelijkheden. Zie daarvoor de betreffende button per cursus.

Informatie
Voor de échte beginner bieden wij een kwalitatieve 3-daagse GVB cursus om je Baanpermissie en/of je hdc. 54 te halen. Voor iemand die voor het eerst kennis maakt met de golfsport is dit de minimale investering om je golfvaardigheid te halen. Wij leren u álle basisvaardigheden, bereiden u voor op uw theorie-examen, gaan met u de baan in om holes te spelen, leren u alle etiquette, leren u scorekaarten uitrekenen en nemen uw praktijkexamen af. En maakt u zich geen zorgen, wij garanderen dat u slaagt 😉 Een goede basis om weer te starten met uw golf carrière.

Kosten en voorwaarden
De kosten van de cursus zijn incl. gebruik oefenfaciliteiten, gebruik golfbaan, gebruik ballen, setje spelmaterialen, regel- & etiquetteboekje, golfprofessional én NGF-registratie (basic pakket) via Golfmember.nl! Totale kosten per deelnemer bedragen € 249,-. Betaling direct bij aanmelding of in ieder geval voorafgaand aan de cursus.

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Via mail naar mail@golfmember.nl of telefonisch via 035-2082835.

Leveringsvoorwaarden
Bij aanmelding accepteert u onze algemene- en leveringsvoorwaarden.

Programma

Dag 1:
09.00 uur aanmelden, intro/algemene uitleg
10.00 uur basistraining full swing, chip en put incl. pauze
13.00 uur lunch
14.00 uur theorie
15.00 uur oefenen basis training
16.00 uur einde

Dag 2:
09.00 uur basistraining full swing, chip en put incl. pauze
12.00 uur lunch
12.30 uur baanles en etiquette
13.30 uur theorie op de baan
14.30 uur oefenen basistraining
16.00 uur einde

Dag 3:
09.00 uur theorieles en examen
11.00 uur spelen oefen holes/baanles/etiquette
12.30 uur lunch
13.00 uur examenronde/lopen Qkaart
14.30 uur evaluatie en feedback
15.00 uur einde cursus


€ 249,-

Aanmelden