menu

Golfmember.nl; nieuwe partij met focus op inhoud

Meer nieuws

PERSBERICHT
Golfmember.nl, nieuwe speler in de golfmarkt

Op 1 december jl. ging Golfmember.nl van start. Een nieuwe speler in een veranderende golfmarkt die zich speciaal richt op golfers die vrij willen zijn van verenigingsverplichtingen en vast speelrecht. Golfers kunnen zich registreren volgens de voorwaarden van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en profiteren tegelijkertijd van een keur aan zeer aantrekkelijke golfprivileges.

Uiteraard verzorgt deze nieuwe registratieclub de verplichte NGF-handicapregistratie. Volgens Golfmember.nl is dit slechts een basisonderdeel van het golfplezier. Daarom zijn er een aantal lidmaatschapspakketten ontwikkeld met veel privileges. Aansprekende acties, cursussen, uitdagende wedstrijden, (leer-)reizen en (greenfee) kortingen. Interessant voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Daarnaast biedt Golfmember.nl het hele jaar leuke seizoens-acties.

Voor Golfmember.nl is de noodzakelijke NGF registratie méér dan alleen een NGF pasje. Golfmember.nl verwacht dat de combinatie van een échte virtuele golfvereniging met het aanbod van privileges een grote groep hedendaagse golfers zal aanspreken. Ergo, de basis is goed geregeld en er zijn geen vaste (financiële) lidmaatschapsverplichtingen. Golfmember.nl focust op inhoud en zal zich hiermee onderscheiden van de andere registratieclubs in Nederland.

Meer informatie is te vinden op de website van Golfmember.nl of via social media kanalen. Nieuwe leden kunnen zich direct aanmelden via het online aanmeldingsformulier op de website

woensdag 27 december 2017